shutterstock_524669098

(incl. verzorgingsproducten van Alfaparf)

Wat is een keratine behandeling?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine. Behandel en verzorg jij je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De stylisten van Haarvisie brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Keratine behandeling geschikt voor alle haartypen

Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Of het nu chemisch behandeld is of niet. De conditie van je haar maakt evenmin uit en daarom is de keratine behandeling bijzonder effectief voor:

  • Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
  • Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
  • Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

Keratine behandeling bij de kapperie

De behandeling is formaldehyde vrij. De behandeling duurt tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat we even lang nodig hebben als voor kort haar en andersom. We passen de prijs dus aan op de duur van de behandeling.

Geen concessies aan de kwaliteit

Bij het garanderen van het beste resultaat is de kwaliteit en de gebruikte hoeveelheid keratine van groot belang. Keratine is een duur product en het is als salonhouder verleidelijk om minder te gebruiken. Het leidt echter tot onvolledige keratine behandelingen en teleurgestelde klanten.

Haarvisie bezuinigt nooit op de gebruikte hoeveelheid keratine bij een behandeling en we doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Jouw haar is belangrijk en wij bezorgen je de best mogelijke behandeling. Daarom krijg je na afloop van een behandeling een hoogwaardig verzorgingsproduct mee naar huis voor de nabehandeling.

anko-wit-4
medic-wit-2
bemineral-wit-3
jean-paul-myne-wit-2