Dik tevreden

Super fijne kapsalon, ik kom altijd dik tevreden naar buiten maar deze keer was het helemaal top, Lidy heeft mijn haren met de steampod behandeld. Een echte aanrader, wat een fantastisch resultaat. Super zacht en heel mooi stijl haar en het blijft zo een aantal dagen zitten. Ik zeg, allemaal proberen !!!

Echt een aanrader

Mocht u een pruik nodig hebben om wat voor redenen ook!! Dan zou ik u adviseren om naar kapsalon& haarwerken, de Kapperie te gaan!!!! Een professioneel,vakkundig en zeer goed advies wordt er door de eigenaresse gegeven!!!! Een warm en knusse kapsalon, waar u persoonlijk naar eigen behoefte wordt behandeld!!

Echt een aanrader!!

Voelt als thuiskomen

Bij de Kapperie voelt het als thuiskomen. Er wordt naar mij geluisterd, maar ik krijg ook eerlijk advies. Daar houd ik van.

Vakkundig geknipt

Ook voor het gewoon knippen van je haar ben je bij de Kapperie aan het juiste adres! Mijn haar heeft ze uiterst vakkundig geknipt, passend bij mijn type haar en mijn wensen. Ik ging uiterst tevreden en blij met mijn nieuwe coupe naar huis! Ik ben blij haar als kapster gevonden te hebben!

Technisch goed geknipt

Altijd technisch goed geknipt en aangepast aan de mogelijkheden en trends van dat ogenblik. Ben altijd blij als ik weer geknipt ben. Ontvang ook veel complimenten over mn kapsel!

Droge bezemhaar

Ik ben blij dat jij mijn droge bezemhaar in model en op kleur weet te brengen.

altijd zeer tevreden!

altijd zeer tevreden!

Altijd zeer tevreden

Altijd zeer tevreden