Afspraak maken

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en proberen daarom ruim de tijd voor u te nemen. Vandaar ook dat we alleen op afspraak werken. U kunt op verschillende manieren een afsprak maken:

 

  1. Bij onze kapsalon kunt u ons WHATSAPPEN . voor het maken van een afspraak, geef uw beschikbare dagen op en de gewenste behandeling. Dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak voor u in.
  2. U kunt ook altijd nog old school bellen naar 06-25002147 voor het maken van een afspraak  het kan zijn dat we zo lastiger te bekijken zijn i.v.m met behandelingen u kunt wel de voicemail inspreken.
  3. Heeft u een afspraak gemaakt en kunt u deze onverhoopt niet nakomen? Dan kunt u deze altijd verzetten, mits u dat uiterlijk 24 uur voor de afspraak afmeld, zodat wij dan de in de vrijgekomen tijd een andere klant kunnen inplannen.
  4. *Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur,
   wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Ook bij het niet komen op de afgesproken tijd/data wordt er 50% in rekening gebracht.

               Voor het snelste antwoordt kunt u het beste whatsapp gebruiken en hier uw naam, gewenste behandeling en beschikbare dagen en tijden aan te geven. 

 

 

 

 

Komt u met de bus?
Neem dan lijn 14 Vanaf het station Arnhem en stap uit bij halte ‘Meester D.U. Stickerstraat (Elden)’. Van daaruit is het 1 minuut lopen.

Parkeren?

Dat mag bij ons gewoon om het pad of anders in de aangegeven parkeervakken in de straat.