Waarom kiezen voor de kapperie? Wij geven je maar liefst 6 redenen om voor ons te kiezen!

1. Warme & persoonlijk aandacht. Gewoon omdat we de tijd voor iedereen nemen. Om zo een moment van onthaasting te creëren.

2. Uitgebreid assortiment in producten en behandelingen. Wij zijn een Mediceuticals® gecertificeerde salon en zijn in staat een analyse te maken van uw hoofdhuid en u advies geven voor de beste behandeling met Mediceuticals producten. Wij sinds 2019 ook met de producten van Davines  dit merk is een mooie verrijking voor onze salon het heeft heerlijke producten die, als je ze eenmaal geprobeerd heb je niet meer zonder wil. Davines vooruitstrevend in het zo groen mogelijk produceren van producten en verpakkingen met veelal vegan producten en biologisch verpakkingsmateriaal. Ook hebben wij zeer bewust gekozen voor make up-en visagie producten van BeMineral .

3. Bij elk bezoek nemen wij de tijd om met je te overleggen wat je wensen en eventuele problemen met je haar zijn om oprecht advies te kunnen geven. Om dit te kunnen blijven doen blijven wij op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied en van onze producten. Onze verbondenheid en lidmaatschap bij de ANKO branchevereniging geeft ook een kwaliteitsgarantie.

4. Toegankelijk. Omdat wij alleen op afspraak werken, onze salon aan huis hebben en mede daarom ruime openingstijden kunnen hanteren. Bovendien hebben wij een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Als u wilt kunnen wij ook bij u thuis of elders komen.

5. Betaalbare kwaliteit. Wij proberen onze prijzen zo laag als mogelijk te maken en te houden. Echter kwaliteit heeft wel een prijs. Daarom bieden we iedereen een ruime keuzemogelijkheid uit onze behandelingen en productassortiment. Zodat iedereen dat kan kiezen wat hem of haar het beste past.

6. Gemak & ontspanning. Knippen moet gebeuren, laten we dit dan meteen combineren met ontspanning die wenselijk is in de hedendaagse maatschappij. Daarom besteden we extra aandacht aan het wassen met massagetechnieken, wellness, beleving en net dat stukje extra service.